Var snäll, informera oss om allergier eller intolerans.
Please inform us about any allergy or intolerance.

FÖRRÄTTER

  • 1. PAPADAM
    25:-
    Stora Krispiga chips gjorda av linsmjöl. Serveras med Mangochutney.
  • 2. VEGETARISK SAMOSA
    30:-
    Vegetarisk pirog, fylld med säsongens grönsaker. Serveras med myntasås
  • 3. PRAWN PAKORA
    85:-
    Marinerade stora tigerräkor som paneras i kikärtsmjöl
    och sedan friterats. Serveras på en salladsbädd med myntasås
  • 4. CHICKEN ELLER INDISK FÄRSKOST PAKORA
    60:-
    Marinerade kycklingbitar eller indisk ost, panerade i kikärtsmjöl som sedan friterats. Serveras på en salladsbädd med myntasås
  • 5. ONION BHADJI
    59:-
    Lök som paneras i kikärtsmjöl och friterats. Serveras på en salladsbädd med mynta sås.

SIZLAR

Sizlarrätterna grillas i traditionell indisk tandoori-lerugn och serveras på en rykande het järnplatta med färska grönsaker, rödlök och tandoorisås vid sidan om.Välj mellan mild, mellan eller stark sås

  • 6. MIX CHICKEN TIKKA SIZLAR
    169:-
    Marinerad kycklingfilé i olika smak grillad i lerugn.
  • 7. MIXED SIZLAR
    190:-
    Marinerad kycklingflé, lammfilé samt tigerräkor, grillad i lerugn.
  • 8. CHICKEN TIKKA SIZLAR
    155:-
    Kycklingfilé marinerad i tikka masala-paste, grillad i lerugn.
  • 9. GARLIC CHICKEN SIZLAR
    160:-
    Kycklingfilé marinerad i färskpressad vitlök, ingefära och yoghurt, grillad i lerugn.
  • 10. GARLIC CHILI CHICKEN SIZLAR
    165:-
    Kycklingfilé marinerad i färskpressad vitlök, ingefära, chili och yoghurt, grillad i lerugn (stark).
  • 11. LAMM TIKKA SIZLAR
    189:-
    Lammfilé marinerad i traditionell kashmiri masala-paste, grillad i lerugn.
  • 12. PRAWN TIKKA SIZLAR
    235:-
    Skalade tigerräkor marinerade i färskpressad vitlök, ingefära, citron och yoghurt, grillad i lerugn.
  • 13. TANDOORI CHICKEN SIZLAR
    155:-
    Kycklingklubbor marinerade i nymalen tandoorikrydda och grillad i lerugn.

NAMASKAAR SPECIAL

  • 14. CHICKEN TIKKA BUTTER MASALA
    149:-
    Gryta  med  lerugnsgrillad  marinerad  kyckling-filé  som  smörfräses  tillsammans  med  tikkamasalakryddor, mald cashewnötsås  och yoghurt  (mild)
  • 15. CHICKEN BARTA
    155:-
    Nordindisk  specialitet  med  kycklingfilér, färsk  chili,  lök,  tomat,  vitlök  och  ingefära (stark)
  • 16. METHI GOST
    165:-
    Lammgryta  tillagad  med  paprika,  vitlök,  methi och  garam  masala  och  currysås (mellan  eller  stark)
  • 17. GOA CHICKEN
    149:-
    Kycklingfilé tillagad med kokos och mangobitar (mellanstark)
  • 18. CHICKEN REZALA
    159:-
    Grillad kycklingfilé stekt i kashwari methi med azwan, rostad lök, grädde och tandoorisås (söt och mellanstark)
  • 19. CHICKEN BASANTI
    155:-
    Grillad kycklingfilé med basantisås (stark)
  • 20. CHICKEN ADRAK
    149:-
    Nordindisk kycklinggryta med ingefära (mellanstark)
  • 21. DAL GOST
    155:-
    Lammgryta med olika linser ( mellan eller stark).
  • 22. ROGWAN ZOSH
    160:-
    Lamm tillagat med yoghurtsås (mellan eller stark)
  • 23.LAMB JOLPAI
    165:-
    Lammkött med stekt lök, paprika, muskotnöt, Garam masala, färsk ingefära, koriander och  olivchutney, (mellankryddad).
  • 24. BEEF KASHMIRI
    149:-
    Nordindisk Biffgryta med kashmiri paste, ingefära,koriander och citron (stark)
  • 25. MANGO PRAWN KARAI
    189:-
    Skalade Tigerräkor med paprika, lök, tomat och färsk mango som serveras i rykande varm järn-gryta. Grytan har en syrlig karaktär och garneras med färsk koriander och ingefära.
  • 26. GARLIC CHILI CHICKEN
    160:-
    kycklingfilé med chili-pickles, lök, vitlök,ingefära och garlic-pickles. Garneras med färsk koriander, rödlök och citron (mellan eller stark)
  • 27. MANGO CHICKEN KARAI
    159:-
    kycklingfilé med paprika, lök, tomat och mangobiter som serveras i rykande varm järngryta. Garneras med färsk koriander och ingefära.

CEYLON

Ceylonrätterna är tillagade med kokos, yoghurt, grädde, limeblad och malda cashewnötter. Välj mild eller mellanstark sås

  • 28. CEYLON
    kyckling, biff 160:- Lamm 170:-  prawn 189:-

BALTI

Baltirätterna är smörstekta i en gryta med lime som ger en syrlig karaktär. Grytan tillagad med tomat,paprika och lök. Kryddad med speciellt utvalda örter och en grönsakssås. Garneras med färsk koriander,citron och ingefera.Välj mellan eller stark sås.

  • 29. BALTI
    Kyckling, biff 160:- Lammytterfilé 170:-  prawn 189:-

BHUNA / JHALFRAZI

Bhunagrytan  tillagad med grovhackad smörfräst lök, vitlök och färsk grön chili. Garneras med färsk koriander,citron och ingefera.Välj mellan eller stark sås.

  • 30. BHUNA/JHALFRAZI
    Kyckling, Biff 160:- Lammytterfilé 170:-  prawn 189:-

MADRAS

Madrasgrytan tillagad enligt sydindisk tradition med en bas av koriander, tamarind, kummin,gurkmeja, ingefära och chili. Den sydindiska traditionen är känd för att vara något starkare till smaken.

  • 31. MADRAS
    Kyckling, Biff 149:- Lamm 165:-  prawn 189:-

KORMA

Mild, krämig gryta tillagad med kokos, russin och malda cashewnötter i youhurtbaserad sås.

  • 32.KORMA
    KycKling 149:- Lamm 165:-

VINDALOO

En mycket stark gryta tillagad med östindiska kryddor, yoghurt och lime. garneras med färsk koriander, citron och ingefära.

  • 33. VINDALOO
    (obs väldigt stark) Kyckling, beef 165:- Lamm 169:-

KARAI

Rykande varm gryta smaksatt med paprika, lök, tomat och grön chili som serveras i järnskål. Grytan har en syrlig karaktär och garneras med färsk koriander och ingefära.
Välj mellan eller stark sås

  • 34. KARAI
    Kyckling, Biff 160:- Lammytterfilé 170:- prawn 189:-

VEGETARISKT

Välj mild, mellan eller stark kryddning

  • 35. PALAK PONIR
    149:-
    Bladspenat fräst i smör tillsammans med
    hackad smålök, färsk vitlök och kockens hemmagjord ost.
  • 36. PANIR BUTTER MASALA
    155:-
    Hemmagjorda Färskostbitar lagade i tomat och cashew-nötsås.
  • 37. MOTOR PANIR
    149:-
    Gröna ärtor fräst i smör tillsammans med hackad smålök, färsk vitlök och kockens hemmagjord ost.
  • 38. DAAL MAKHONI
    145:-
    En röra av olika sorters linser, lök,
    vitlök och tomatpuré. Garneras med färsk ingefära och koriander.
  • 39. MIXED VEGETABLE CURRY
    145:-
    Färska grönsaker utvalda efter säsong tillagade i currysås.
  • 40. VEGETARIAN KORMA
    149:-
    Färska grönsaker utvalda efter säsong tillagade med russin och cashewnötter i indisk yoghurtbaserad sås (endast mild)

CURRY

Traditionell indisk curry med yoghurt som ger en krämig sås.

  • 41. CURRY
    KYCKLING, BEEF 149:- Lamm 165:-

SPENATRÄTTER

Gryta tillagad med färsk vitlök,ingefära och bladspenat i traditionell currybaserad sås. Välj mild, mellan eller stark kryddning.

  • 42. SPENATRÄTTER
    Kyckling, Beef eller Räkor 149:- Lamm 165:-  prawn 189:-

SAMBAL

Gryta tillagad med tropiska fruktkryddor som ger en rik och sötstark smak.

  • 43. SAMBAL
    Kyckling, Beef , Små Räkor 149:- Lamm 165:- Prawn 189:-

INDISK BRÖD

Naanbrödet bakas av vetemjöl, yoghurt och ägg vilket gör det saftigt och gott. Sedan gräddas brödet i lerugn. Rekommenderas till alla indiska maträtter.

  • 44. NAAN NATURELL / VITLÖK
    20:- Vitlök 25:-
  • 45. PANIR NAAN
    30:-
    Inbakat med hemmagjord ost
  • 46. PESWAARI NAAN
    35:-
  • 47. PARATA
    35:-
    Indisk favorit! Smörstekt bröd.

TILLBEHÖR

  • 48. RAITA
    25:-
    Avsvalkande yoghurt med riven/hackad gurka och milda kryddor
  • 49. PICKLES
    20:-
    Chili, Mix, eller Mango chutney
  • 50. Basmati ris extra portion
    25:-
  • 51. Polau ris
    40:-
    Smaksatt med kardemumma och saffran, Garneras med pistagenötter, russin och rostad lök
  • 52. Extra sallad
    15:-
  • 53. Extra masala sås
    25:-

Var snäll, informera oss om allergier eller intolerans.
Please inform us about any allergy or intolerance.